top of page

            Pagawean jeung Pangwangunan Orde

Tim SAVE mangrupikeun Sponsor WDO anu reueus

Naon Karya sareng Pangembangan  pesenan?

Work and Development Orders (WDOs) mangrupikeun cara anyar pikeun ngabantosan jalma anu teu tiasa mayar denda.

Mun anjeun ngabogaan hak pikeun WDO a, anjeun tiasa mupus denda anjeun kalawan kagiatan tinimbang duit. Anjeun tiasa ngalakukeun padamelan anu teu dibayar, konseling, kursus vokasional  atawa program perlakuan.

WDOs diawasan ku organisasi atawa praktisi kaséhatan disebut WDO Sponsors . Aranjeunna gaduh persetujuan khusus  ti Pamaréntah NSW  pikeun ngawas WDOs.

Legal Aid NSW sareng Aboriginal Legal Services (NSW/ACT) damel babarengan pikeun ngabantosan jalma-jalma kalayan WDOs na.

Panghasilan NSW WDO Link Sponsor:  www.revenue.nsw.gov.au/fines/eo/wdo/sponsors

Kontak  kami ayeuna pikeun milarian upami anjeun layak  atawa pikeun inpo nu leuwih lengkep: www.legalaid.nsw.gov.au/wdo

atawa www.alsnswact.org.au

ALS.png
legal aid.png
logo.png
bottom of page