top of page

Kursus Online

Nagara Australia sadayana gaduh aturan sareng undang-undang jalan anu béda. DAP Education Australia Pty Ltd parantos nyaluyukeun SAVE - Program Intervensi Pelanggar Lalu Lintas pikeun nampung nagara-nagara anu béda sareng undang-undangna. Kami parantos nyiptakeun program online individu anu cocog pikeun unggal Nagara.

Syarat Online:

  • Pembayaran pinuh diperyogikeun sateuacan anjeun tiasa ngadaptarkeun program. Ongkos $165,00. RMS bakal mayar $ 10,00 Express P&H fee. Anjeun tiasa mesen online atanapi nelepon kami pikeun booking a.

  • Sakali pembayaran pinuh geus diprosés, anjeun bakal nampa hiji email kalawan parentah, mangga parios junk/spam bisi eta geus indit ka dinya.

  • Program kami cocog pikeun dianggo dina: Windows, Mac, Internet Explorer, Google Chrome (disarankeun), Tablet sareng Telepon Smart.

  • Anjeun bakal tiasa ngaunduh sareng nyitak bijil anjeun dina ahir program, salami sadaya modul parantos réngsé sareng réfléksi ahir parantos ditandaan. Mangga nyanggakeun 24 jam.

  • Upami anjeun meryogikeun Penilaian Pangadilan pikeun Pangadilan Magistrates sareng / atanapi pengacara anjeun, anjeun kedah naroskeun ka kami sareng ngantepkeun 48 jam kanggo laporan dikintunkeun.

  • Anjeun bakal gaduh 1 bulan kanggo ngarengsekeun program, kecap akses tiasa diperpanjang upami diperyogikeun. program nu bisa direureuhkeun, tur anjeun bakal bisa neruskeun ti mana anjeun ninggalkeun.

  • Pesenan Gawé sareng Pangwangunan online ditampi ku Pendapatan NSW.

bottom of page