top of page

           MODUL

                                SAVE -Program campur palaku lalulintas

Gavel

Lalulintas sareng Jalan Raya Patroli

Patroli Lalu Lintas sareng Jalan Raya: Ngajelaskeun aturan jalan NSW sareng tanggung jawab pulisi sareng supir.

Helicopter Medical Service

Hukum - Naon Hukum nyebutkeun

Naon Hukum nyebutkeun:  Ngajelaskeun pelanggaran lalu lintas sareng akibat tina ngalanggar hukum. Modul ieu bakal nutupan hukuman poténsial pikeun sagala rupa pelanggaran.

Police Car

Nyalametkeun

Nyalametkeun:  Ngajelaskeun peran tim nyalametkeun aub dina adegan kacilakaan. Modul ieu nyertakeun naon anu kedah urang laksanakeun nalika aya kacilakaan.

Image by Kelsey Chance

Nyetir handapeun Pangaruh

Nyetir Dina Pangaruh:  Nyertakeun épék alkohol sareng narkoba dina awak sareng bahaya nalika nyetir dina pangaruh alkohol sareng obat-obatan anu sah sareng non-légal sareng inuman standar.

Jalan, Kandaraan sareng Asuransi

Jalan, Kendaraan sareng Asuransi:  Ngajelaskeun kamungkinan hasil tina klaim asuransi naon waé upami anjeun dihukum nyetir bari mabok (narkoba atanapi alkohol) atanapi nyetir dina cara anu bahaya. Modul ieu ogé nyertakeun kumaha premium asuransi anjeun tiasa dipangaruhan saatos dihukum tina ngalanggar lalu lintas.

Korban Nyata

Korban nyata:  Némbongkeun konsékuansi pamilon tina lampah maranéhanana jeung kumaha eta mangaruhan dulur kalibet.

bottom of page