top of page
Web.jpg

SAVE - Program campur lalulintas palaku

Program campur lalulintas palaku

Aakku

Program campur tangan palaku lalulintas nyaéta program dumasar pangadilan lokal  nulungan nu ngalanggar.

 

Tujuan tina program palaku lalulintas nyaéta nyadiakeun pamilon

kalawan informasi sarta kaahlian perlu ngamekarkeun sikap positif arah nyetir na  ajak paripolah nyetir anu langkung aman.

           

SAVE is an approved provider
bottom of page