top of page

DAP Education Australia Pty Ltd, gaduh tim khusus, kalayan pangalaman langkung ti 20 taun ngembangkeun sareng nganteurkeun SAVE - Program Intervensi Pelanggar Lalu Lintas, Program Berbasis Pemuda pikeun supir ngora sareng Program Kasadaran Supir pikeun manula sareng korporasi.

 

Kami gairah pikeun ngadidik sareng ngadidik deui supir pikeun sadar kana kaamanan jalan. Ku initiating awal prosés pamikiran pamilon urang, pikeun mantuan dina robah maranéhanana sikep jeung paripolah nuju nyetir jeung nyokot resiko.

 

Ieu bakal ngabantosan ngirangan korban jiwa sareng ngalanggar lalu lintas di jalan urang. Pikeun némbongkeun pamilon yén maranéhna tanggung jawab konsékuansi tina lampah maranéhanana.

 

Learning

S peed A lcohol V ehicle E pangajaran

CABANG KAMI - NSW, QLD sareng TAS

  • Batemans Bay NSW

  • Burwood NSW

  • Campbelltown NSW

  • Coffs Harbour NSW

  • Sarang Gagak  NSW

  • Dubbo NSW

  • Goulburn NSW

 

  • Brisbane QLD

  • Caloundra  QLD

  • Coolangatta QLD

  • Southport QLD

  • Hobart TAS

    

 

  • Griffith NSW

  • Hurstville NSW

  • Lismore NSW

  • Manly NSW

  • Newcastle NSW

  • Ayeuna NSW

  • Penrith NSW

 

  • Port Macquarie  NSW

  • Queanbeyan NSW

  • Richmond NSW

  • Sydney CBD NSW

  • Wagga Wagga NSW

  • Wollongong NSW

  • Wyong NSW

 

TENTANG KAMI

bottom of page